UI experience 2020 pack

Na het downloaden van de ASN Filter Designer willen de meeste mensen gewoon met de tool spelen, om een gevoel te krijgen of het voor hen werkt. Maar hoe ga je aan de slag met de ASN Filter Designer? Op basis van goede gebruikersfeedback wordt ASNFD v4.4 nu geleverd met het UI experience 2020-pakket. Dit pakket bevat gedetailleerde coachingstips, een verbeterde gebruikerservaring en stap-voor-stap instructies om je op weg te helpen met je ontwerp.

Een snel overzicht van de ASN Filter Designer v4.4 vindt je hieronder, een geweldige tool voorDSP IIR/FIR digitaal filterdesign!

De ASN Filter Designer heeft een snelle, intuïtieve gebruikersinterface. Ontwerp interactief, valideer en implementeer jouw uw digitale filter binnen enkele minuten in plaats van uren. Het kan echter moeilijk zijn om een eerste begin te maken met DSP-filterontwerp, vooral wanneer je geen diepgaande kennis hebt van digitale signaalverwerking. De meeste mensen willen gewoon experimenteren met een tool om een gevoel te krijgen of het voor hen werkt (ja, natuurlijk zijn er tutorials en video’s). Maar waar begin je dan?

Start onmiddellijk met experimenteren met het filterontwerp

Daarom hebben we het UI Experience 2020-pakket ontwikkeld. Op basis van de feedback van de gebruikers hebben we gedetailleerde tooltips en animaties van de belangrijkste functionaliteiten gemaakt. Binnen enkele minuten krijgt u een kickstart in functionaliteiten zoals chart zoom, panning en design markers.

This image has an empty alt attribute; its file name is methods_TP-3.png

Coachingstips, verbeterde gebruikerservaring, stap-voor-stap instructies

Gebaseerd op de feedback van de gebruiker bevat het UI Experience 2020-pakket:

  • Uitgebreide coachingtips
  • Gedetailleerde uitleg over ontwerpmethoden en soorten filters
  • Verbeterde gebruikerservaring:
    • cursors
    • animaties
    • visuele effecten
  • Links naar gedetailleerde werkende oplossingen, tutorials en stap-voor-stap instructies
This image has an empty alt attribute; its file name is Coaching-Tip3.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Information-FD3.png

De feedback van de gebruikersgemeenschap is zeer positief! Door het verstrekken van gedetailleerde tooltips en animaties van de belangrijkste functionaliteit, is de eerste stap van het ontwerpen van een filter met jouw gewenste specificaties aanzienlijk vereenvoudigd.

Begin dus meteen met de ASN Filterontwerper en bespaar tot 75% op jouw ontwikkelingskosten!

ASN Filter Designer box
ASN Filter Designer box, the powerful DSP Filter Designer platform
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *